SEO

Opinie moich klientów o pozycjonowaniu ich stron www

Czasem dostaje e-mail od klienta z podziękowaniami, wyrazami zadowolenia gdy ich witryna pod zadane frazy dotarła na pozycję Top 1-5 w Google. Postanowiłem opublikować je właśnie tu. Część komentarzy/opinii napisali sami klienci, a inne wkleiłem sam z treści e-mail które od nich otrzymałem. Zakładką "Opinie" została opublikowana 30-10-2016r.

opinie o pozycjonowaniu stron www

Komentarze   

#8 Adam 2017-09-17 18:34
Jestem drugi w wynikach wyszukiwania Google. WIELKI SZACUN! W tej chwili ufam już Panu bezgranicznie A.J
Cytować
#7 Cezary 2017-09-08 00:12
Witam. Wypozycjonować w Poznaniu kilka fraz o bardzo silnej konkurencyjności powierzyłem właśnie seopst. Efekt jest znakomity.Jestem zadowolony i polecam ten serwis innym którzy szukają dobrego s.e.o. Cezary
Cytować
#6 Piotr 2016-12-08 04:55
Ten serwis seo wykonał i pozycjonuje moją stronę splukany.info. Dobry kontakt, terminowość no i wysokie pozycje moich fraz w Google na pierwszej stronie wyszukiwania. Polecam.
Cytować
#5 Artur 2016-11-17 10:46
Ponad 2 lata temu zleciłem seopst wykonanie i pozycjonowanie strony docieplanie-pianka.pl. Szybkie wykonanie ok. pod finał 7 dni i natychmiastowe pozycjonowanie mojej strony przyniosło to czego oczekiwałem, moja strona jest tam gdzie chciałem pod frazy które podałem do pozycjonowania.
Cytować
#4 A..M Tylżyńscy 2016-11-11 06:03
Nasz gabinet stomatologiczny www.telzynscy-stomatologia.pl od 3 lat jest na pierwszej stronie wyszukiwania w Google u samej góry. Konkretny i skuteczny wykonawca pozycjonowania fraz polecamy.
Cytować
#3 Piotr 2016-11-02 19:12
Moja strona djs4u.pl pozycjonowana jest przez seopst od 3 lat. Cały ten okres na 1 stronie wyszukiwania, Patrząc na te 3 lata to posumuje 50% w Top 1-5 i 50% w Top 6-8, a konkurencja w mojej branży jest spora. Polecam.
Cytować
#2 Irena 2016-11-01 07:44
Zostałam poproszona o opinię w temacie pozycjonowania mojej strony www.irmadaga.pl. Powiem krótko strona od 3 lat na pierwszej stronie wyszukiwania. Czasem u samej góry, czasem pozycja 6-7 to mnie zadowala.
Cytować
#1 Łukasz 2016-10-31 23:02
Jestem bardzo zadowolony z efektów pozycjonowania www.studioinspiracja.com.pl. Mam nadzieję, że wszystkie frazy będą się utrzymywać na tak wysokich pozycjach.
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Bezbolesne przejście z http na https zamów teraz!

pozycjonowanie www przejście z http na https

Od stycznia 2017 Google ostrzega witryny o zaawansowanych formularzach logowania, płatnościach online itp o konieczności przejścia na protokół HTTPS. Brak tego protokołu powoduje wyświetlanie monitu o niebezpieczeństwie, możliwości przejęcia loginów, haseł, pinów, kodów itd.

Wzrost pozycji frazy

pozycjonowanie google wzrost

nie odbieram numerów zastrzeżonych

Wyszukaj frazę w Google

wyszukaj frazę w Google

Pozycjonowanie stron.. gdy wpiszesz w Google "coś tam" to na 1 stronie wyszukiwania ma widnieć strona www oferująca to "coś tam"

Zanim zadzwonisz

pozycjonowanie Google pytania

UWAGA: Zanim zadzwonisz zapoznaj się z cenami i warunkami pozycjonowania fraz to ułatwi nam rozmowę, gdyż dowiesz się już czegoś o tym, a Twoje pytania staną się sprecyzowane. Jeśli zadzwoniłeś nie proś mnie bym zapisał na kartce URL Twojej www po prostu podaj URL swojej strony przez kontakt e-mail!

Optymalizacja stron

 pozycjonowanie google wspiecie

optymalizacja stron www

"Wkładam Twoją stronę internetową w "imadło SEO" i zaciskam jego szczęki tak by się skurczyła, ale skurczyła dla robotów Google, a pozostała bez zmian dla oka ludzkiego."

seopst

"Reguluje" strony www

pozycjonowanie google optymalizacja

...bo wymagają regulacji po grafikach, programistach webmasterach na których konta trafiło wynagrodzenie za postawienie www. Oni zwykle zrobili to dla Twojego oka..NIE dla oka Google!