Opinie

seo pozycjonowanie stron opinie

Co piszą klienci?

Czasem dostaje e-mail od klienta z podziękowaniami, wyrazami zadowolenia gdy ich witryna pod zadane frazy dotarła na pozycję Top 1-5 w Google. Postanowiłem opublikować je właśnie tu. Część komentarzy/opinii napisali sami klienci, a inne wkleiłem sam z treści e-mail które od nich otrzymałem. Zakładką „Opinie” została opublikowana 30-10-2016r.

 


  • Łukasz pisze:

    2016-10-31 o 23:02

    Jestem bardzo zadowolony z efektów pozycjonowania mojej www. Mam nadzieję, że wszystkie frazy będą się utrzymywać na tak wysokich pozycjach. Frazy należą do fraz trudnych. Moje uznanie.

  • Irena pisze:

    2016-11-01 o 07:44

    Zostałam poproszona o opinię w temacie pozycjonowania mojej strony oferującej noclegi. Powiem krótko strona od 3 lat na pierwszej stronie wyszukiwania. Czasem u samej góry, czasem pozycja 6-7 to mnie zadowala.

  • A..M Tylżyńscy pisze:

    2016-11-11 o 06:03

    Nasz gabinet stomatologiczny w Warszawie (ostra konkurencja) od 3 lat jest na pierwszej stronie wyszukiwania w Google u samej góry. Konkretny i skuteczny wykonawca pozycjonowania fraz polecamy.

  • Artur pisze:

    2016-11-17 o 10:46

    Ponad 2 lata temu zleciłem seopst wykonanie i pozycjonowanie strony docieplanie-pianka.pl. Szybkie wykonanie ok. pod finał 7 dni i natychmiastowe pozycjonowanie mojej strony przyniosło to czego oczekiwałem, moja strona jest tam gdzie chciałem pod frazy które podałem do pozycjonowania.

  • Piotr pisze:

    2016-12-08 o 04:55

    Ten serwis seo wykonał i pozycjonuje moją stronę splukany.info. Dobry kontakt, terminowość no i wysokie pozycje moich fraz w Google na pierwszej stronie wyszukiwania. Polecam.

  • Cezary pisze:

    2017-09-08 o 00:12

    Witam. Wypozycjonować w Poznaniu kilka fraz o bardzo silnej konkurencyjności powierzyłem właśnie seopst. Efekt jest znakomity.Jestem zadowolony i polecam ten serwis innym którzy szukają dobrego s.e.o. Cezary

  • Adam pisze:

    2017-09-17 o 18:34

    Jestem drugi w wynikach wyszukiwania Google. WIELKI SZACUN! W tej chwili ufam już Panu bezgranicznie A.J

  • Dominika pisze:

    2020-05-19 o 08:55

    Moja strona powróciła na pozycję Top od 1 do 3 pod frazy które są dla mnie istotne w jakieś 10 dni od chwili gdy powierzyłam jej pozycjonowanie firmie SEO Serwis. Naprawdę skuteczna robota polecam tą firmę. Szybki kontakt, szybka odpowiedź, szybkie wyniki!

  • Mr Regeri pisze:

    2020-05-24 o 09:33

    Dałem w ręce SeoPst moją nową stronę www i po 3 mc. są już pierwsze wysokie pozycję moich fraz foto. Wybrałem „stałą opiekę” i mam aktualizowane pluginy na www mogę skupić się na swojej pracy. Polecam.


KontaktKONTAKT

seo top

Bezpieczne pozycjonowanie

bezpieczne pozycjonowanie

SEO Serwis zapewnia i gwarantuje bezpieczne pozycjonowanie stron.

Głęboka optymalizacja

Głęboka optymalizacja

SEO Serwis wykonuje głęboką, skuteczną optymalizację stron www.

Płatność za pozycję

Płatność za pozycję

SEO Serwis stosuje tylko płatność za pozycję strony www Top 1-10.