Opinie moich klientów o pozycjonowaniu ich stron www

Czasem dostaje e-mail od klienta z podziękowaniami, wyrazami zadowolenia gdy ich witryna pod zadane frazy dotarła na pozycję Top 1-5 w Google. Postanowiłem opublikować je właśnie tu. Część komentarzy/opinii napisali sami klienci, a inne wkleiłem sam z treści e-mail które od nich otrzymałem. Zakładką "Opinie" została opublikowana 30-10-2016r.

opinie o pozycjonowaniu stron www

 

Komentarze   

#8 Adam 2017-09-17 18:34
Jestem drugi w wynikach wyszukiwania Google. WIELKI SZACUN! W tej chwili ufam już Panu bezgranicznie A.J
Cytować
#7 Cezary 2017-09-08 00:12
Witam. Wypozycjonować w Poznaniu kilka fraz o bardzo silnej konkurencyjności powierzyłem właśnie seopst. Efekt jest znakomity.Jestem zadowolony i polecam ten serwis innym którzy szukają dobrego s.e.o. Cezary
Cytować
#6 Piotr 2016-12-08 04:55
Ten serwis seo wykonał i pozycjonuje moją stronę splukany.info. Dobry kontakt, terminowość no i wysokie pozycje moich fraz w Google na pierwszej stronie wyszukiwania. Polecam.
Cytować
#5 Artur 2016-11-17 10:46
Ponad 2 lata temu zleciłem seopst wykonanie i pozycjonowanie strony docieplanie-pianka.pl. Szybkie wykonanie ok. pod finał 7 dni i natychmiastowe pozycjonowanie mojej strony przyniosło to czego oczekiwałem, moja strona jest tam gdzie chciałem pod frazy które podałem do pozycjonowania.
Cytować
#4 A..M Tylżyńscy 2016-11-11 06:03
Nasz gabinet stomatologiczny www.telzynscy-stomatologia.pl od 3 lat jest na pierwszej stronie wyszukiwania w Google u samej góry. Konkretny i skuteczny wykonawca pozycjonowania fraz polecamy.
Cytować
#3 Piotr 2016-11-02 19:12
Moja strona djs4u.pl pozycjonowana jest przez seopst od 3 lat. Cały ten okres na 1 stronie wyszukiwania, Patrząc na te 3 lata to posumuje 50% w Top 1-5 i 50% w Top 6-8, a konkurencja w mojej branży jest spora. Polecam.
Cytować
#2 Irena 2016-11-01 07:44
Zostałam poproszona o opinię w temacie pozycjonowania mojej strony www.irmadaga.pl. Powiem krótko strona od 3 lat na pierwszej stronie wyszukiwania. Czasem u samej góry, czasem pozycja 6-7 to mnie zadowala.
Cytować
#1 Łukasz 2016-10-31 23:02
Jestem bardzo zadowolony z efektów pozycjonowania www.studioinspiracja.com.pl. Mam nadzieję, że wszystkie frazy będą się utrzymywać na tak wysokich pozycjach.
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Wzrost pozycji frazy

pozycjonowanie google wzrost

wyszukaj frazę w Google

pozycjonowanie Google pytania

 pozycjonowanie google wspiecie

optymalizacja stron www

 

pozycjonowanie google zwyzka fraz

 

pozycjonowanie google optymalizacja

 

wpis seo

pozycjonowanie google opcje